top of page

Hormon Yoga® prema Dinah Rodrigues

Uspostavite, putem isprobanih yoga-tehnika, hormonsku ravnotežu na potpuno prirodan način bez štetnih posljedica za vaše zdravlje!
Hormonalnu yoga terapiju osmislila je Dinah Rodrigues, diplomirani
psiholog i yoga terapeut iz Brazila. Hormonalna yoga terapija pomogla je posljednjih dvadeset godina tisućama žena diljem svijeta da riješe svoje hormonske probleme primjenjujući jednostavne, ali snažne tehnike hormonalne yoge. Možda se i Vi borite sa prekomjernom tjelesnom težinom,s promjenama
raspoloženja, koncentracijom, smušenošću, zaboravljivošću, bolnim menstruacijama i obilnim krvarenjima, neostvarenim majčinstvom, navalama vrućine, nesanicom, opadanjem kose, suhoćom kože, sve slabijim seksualnim nagonom, ili se jednostavno više ne osjećate kao nekoć kada ste bili puni energije!
Znajte da je drugačiji život i te kako moguć! Ponovno se možete
izvrsno osijećati, biti istinski zadovoljni i prštati od energije kao
nekada. Naučite tehnike Hormonalne yoge od Renate Reiner jedine certificirane učiteljice u Hrvatskoj i uvjerite se u njeno djelovanje

TriYoga Flows Golden Age

Posebni joga program prilagođen problemima osoba starije životne dobe (65+)

Na vježbama se koriste tehnike iz TriYoga Flows za probleme sa bolnim leđima, TriYoga za inkontinenciju, vježbe disanja i buđenja našeg energetskog tijela te body scan meditacija. Program je posebno prilagođen, za osobe sa krutim zglobovima i tetivama, korištenjem pomagala koja olakšavaju vježbu i sprječavaju ozljede.

TriYoga Flows® prema Kali Ray

  je izuzetan, fluidni oblik Hatha Yoge koji obuhvaća cijeli spektar tradicionalnih yoga vježbi i spaja duh izvorne yoge sa potrebama današnjih ljudi.  Posebnost TriYogaFlows su lagani, valoviti pokreti kralježnice koji se stapaju sa disanjem i odabranim mudrama u jedan jedinstven slijed, te fluidni prijelazi iz položaja u položaj. Ta kombinacija pokreta dovodi nas do osjećaja unutarnje ravnoteže, do svjesnije spoznaje realnosti, a sve zajedno čini jednu dinamičnu cjelinu koja podsjeća na ples ispunjen lakoćom, ali istovremeno i snagom. Ti meditativni pokreti bude u nama životnu energiju koja na taj način slobodno struji tijelom i ispunjava svaku stanicu. Za više informacija o TriYoga Flows® kliknite ovdje

Breathe & Relax Techniques by RR

(tehnike disanja i opuštanja sa ciljem primjene u svakodnevnici)

Breathe & Relax techniques by Renata Reiner je program vježbi namijenjen onima koji naglasak žele staviti na razne tehnike disanja te tehnika opuštanja i meditacija (bez prakticiranja yoga položaja) sa ciljem povećanja koncentracije, usredotočenosti, trenutnog opuštanja te otpuštanja mentalnih blokada odnosno fizičkih problema nastalih usijed dugotrajnog višegodišnjeg gomilanja stresa u svakodnevnim, kako poslovnim tako i privatnim, situacijama.

Nemogućnost nošenja na pravilan način sa svakodnevnim pritiscima dovodi do dugotrajnih posljedica na organizam te kasnije do mogućih ozbiljnih oboljenja. Kontrolom vlastitog uma, koristeći specifične tehnike disanja u svakodnevnim situacijama, kontroliramo i kako ćemo se nositi sa stresnim situacijama. Naravno da stvari koji pogrešno radimo cijeli život ne možemo promijeniti u trenu, ali veliki pomaci su vidljivi već kroz nekoliko mjeseci prakticiranja tih tehnika. Usvajanjem tih tehnika dobivamo potrebne alate za borbu sa današnjim ubrzanim i stresnim načinom života s ciljem očuvanja unutarnje emocionalne ravnoteže, smanjenja tjeskobe, sklonosti depresiji i srdžbi, te  jačanja imunološkog sustava i osjećaja općeg zadovoljstva.
Preobraziti se iznutra razvijajući vlastiti um najuzbudljivija je pustolovina i najvažnije putovanje na koje ćete ikada krenuti. To je ujedno i istinski smisao meditacije.
 

Please reload

TriYoga Flows - Hormonalna Yoga terapija - Yoga za stariju dob

bottom of page