top of page

KALI RAY TRIYOGA® TEACHER TRAINING BASICS 2020 OPATIJA

 

USKORO DETALJNE INFORMACIJE O UPISIMA ZA TYTT (TriYoga Teacher Training) LEVEL BASIC.


RR YOGA ŠKOLA 2021.  PO PRVI PUTA u HRVATSKOJ KREĆE SA TYTT LEVEL 1.

ZA PREDBILJEŽBE I DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS EMAIL-om ili NA 091 12 72 211

 

 

 

 

KALI RAY TRIYOGA® TEACHER TRAINING BASICS 2020 - ROSELYNE COLIN & RENATA REINER

DREVNA YOGA ZA MODERNA VREMENA

 

Cilj programa: Edukacija i certificiranje instruktora Yoge razine "Basics", prema standardima izobrazbe TriYoga® International

 

Sadržaj edukacije: Učenje, izvođenje i podučavanje TriYoga Flows razine "Basics" sa 5 sistematiziranih serija, tehnike disanja, mudra flows, yoga nidra i metidacija.

 

Početak obuke:  05./06.12.2020.

 

Predavači:

Roselyne Colin - TriYoga Center Königstein

Renata Reiner - TriYoga Centar Hrvatska 
Ljiljana Hofer - funkcionalna anatomija
Iva Mertić Tomašević

 

Mjesto održavanja:

Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta  
Ul. Viktora cara Emina 6, 51410, Opatija  

 

Raspored:

05.12.-06.12.2020. 

23.01.-24.01.2021. 

20.02.-21.02.2021.

27.03.-28.03.2021.

24.04.-25.04.2021.

22.05.-23.05.2021.

05.06.-06.06.2021.

26.06.-27.06.2021.

05.09.-11.09.2021. - TriYoga Retreat + ISPIT

 

Struktura edukacije:

 

1. TriYoga Flows "Basics":  serije od 1 do 5  (Zemlja, Voda, Vatra, Zrak, Eter)

108 sistematiziranih položaja

16 rotacija

5 tehnika disanja

20 mudri

 

2. Načela ispravnog poravnanja (natural alignement)

 

3. Upotreba podržavajućih pomagala

 

4. Metodologija podučavanja i vođenja satova yoge

 

5. Osnove anatomije i fiziologije

 

6. Yoga Nidra - tehnike dubokog opuštanja

 

7. Prana Vidya - tehnike disanja

 

8. Filozofija yoge  - Patanjalijeve Yoga sutre - osnove

 

9. Povijest Yoge

 

Nakon zavšene edukacije polaznici dobivaju međunarodni certifikat  Kali Ray TriYoga International i dozvolu za vođenje satova TriYoge.

Pročitajte nekoliko osvrta polaznika obuke za instruktora TriYoge u TriYoga Centar Hrvatska uz vodstvo Renate Reiner:

TriYoga je bila otkriće zbog svoje temeljitosti, preciznosti i
elegancije kojom se izvodi. Za tijelo je nježna, a za um ljekovita. Kao
starog zaljubljenika u mudre, posebno me obradovalo uključenje mudri u izvođenje pokreta. U labirintu različitih yoga koje se danas nude na zapadu, TriYoga nudi sustavnost i naglašava ono najbitnije - povezanost: daha s pokretom, pokret s mudrom, mudru s meditacijom. Renata nas je vodila stručno i vrlo strpljivo, obogaćujući svaku mjesečnu edukaciju dodatnim sadržajima. Preporučam svakome, bez obzira na prethodno iskustvo u yogi.
I.K. 09/2019
. . .I signed up for the TriYoga TT with Renata after practicing yoga with her for two years and benefitting greatly from her weekly classes and occasional workshops. I decided to make the investment and commitment to this course as a preventative health measure in the same way people buy private health insurance. For me, taking a course like this makes much more sense. Aside from now being able to confidently practice at home and not have to depend on being able to get to to a class, after this course I understand the importance of breath and proper alignment and enjoy practicing yoga even more than I did before. I know this course is just the beginning of a lifetime of learning. TriYoga is not like other yoga, it is truly a skill that helps you live a better life.
E.H. 09/2019
. . .
Tečaj na kojemu sam naučila o yoga filozofiji, asanama, anatomiji tijela , tehnikama disanja... Ali iznad svega tečaj koji je produbio moju yoga praksu i pridonesao mojem osobnom rastu.
Stvorila su se lijepa prijateljstva, izmijesala razna iskustva, izvukle mnoge mudrosti. 🙏💗
Renata, hvala!
S.P. 09/2019
. . .

 

 

ROSELYNE COLIN, rođena u Francuskoj, ima bogato iskutstvo u raznim stilovima yoge, prije svega  B.K.S. Iyengar i D. Holleman. Za vrijeme svog sedmogodišnjeg boravka u Americi upoznaje 1988 Kali Ray i uči osobno od nje. Certifificirani je Senior TriYoga učitelj do Levela 3, vodi svoj TriYoga Center u Königsteinu, Njemačka. Od 2004 godine vodi edukacije za TriYoga instruktore u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji. Osim toga vodi dvadeset godina osobnu praksu kao diplomirana iscjeliteljica (studirala 4 godine kinesku medicinu), bavi se yoga terapijom, homeopatijom, akupunkturom i medicinskom masažom.

 

RENATA REINER, voditeljica TriYoga centra u Opatiji od 2010 g., međunarodno priznata učiteljica TriYoge.  Nakon završenih naprednih obuka za učitelja Yoge (Yoga Vidya - Sivananda yoga, Hormonalna Yoga),  za vrijeme svog višegodišnjeg boravka u Njemačkoj upoznaje 2009g. Kali Ray i osjeća da je to "ona prava ljubav" na koju je čekala cijeli život. Završava edukaciju od stupnja "Basics" do Levela 3. Nastavlja se educirati na brojnim radionicama i seminarima diljem Europe i produbljuje svoje znanje u području yoga terapije i psihoterapije. Jedina je učiteljica TriYoge  u Hrvatskoj i nastavlja sa širenjem TriYoga tradicije na našim prostorima.

 

LJILJANA HOFER - Lili - funkcionalna anatomija
diplomirani fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom u privatnoj praksi i dugogodišnja učiteljica Shiatsu-a u Shiatsu školi Hrvatska, te predavačica funkcionalne anatomije u shiatsu školi i u nekoliko škola za učitelje yoge. U svom radu integrira znanja iz fizioterapije, osteopatije i tradicionalne kineske medicine.

IVA MERTIĆ TOMAŠEVIĆ - Od malih nogu bavila se različitim sportskim aktivnostim (plivanje, skokovi u vodu, jahanje, slobodno penjanje), ali je u jogi pronašla aktivnost koja ju ispunjava na fizičkoj, ali i na onoj važnijoj, mentalnoj i duhovnoj razini.Veliki izvor znanja i inspiracije na dosadašnjem putu joga prakse bili su joj Snježana Vukas, Sandra i Marco Bianco. Radionice s priznatim joga učiteljima (Paul Dallaghan Adam Rinder, Katiza Satya, Jadranko Miklec, Neil Barker, Duncan Wong, Twee Merrigan, David Swenson, Gabi Božić, Meghan Currie, Janet Stone, Sadie Nardini, Leslie Kaminoff, Prasad Rangnekar) dodatno su obogatile njenu praksu.

OBAVEZNA prijava putem OBRASCA budući da su mjesta limitirana!

Cijena edukacije: 
Kontaktirajte nas za više informacija
091 127 2211
renatareiner@gmail.com

iva mertić tomašević.png
Roselyine Colin TriYoga.png
1A7A9402_a.jpeg
bottom of page